Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже пікантними знімками. Так, нещодавно знаменитість позувала у відвертому білому боді, показавши пишні форми.

"Випромінюйте хорошу енергетику", - порекомендувала фанатам Кайлі. Шанувальники дівчини розділилися на два табори. Одні захоплювалися фігурою Дженнер і її пластичними хірургами, адже ні для кого не секрет, що наймолодша мільйонерка світу збільшила груди. Інші ж звинуватили сестричку Кардашьян в величезній кількості фотошопу і почали розпитувати, куди пропали пахви зірки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою. Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі. А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.