Сара Джесіка Паркер забрала собі прикраси за 150 тисяч доларів, які їй дали на фотосесію ще в 2016 році.

Акторка та дизайнерка Кет Флоренс


Представники ювелірної компанії Kat Florence уточнюють, що актриса "попросила поносити", і вони прийняли рішення віддати зірці прикраси на два місяці. З того часу минуло два роки, тільки от прикраси Паркер не віддала назад.


Адвокат Сари Джесіки не сумнівається: фірма сама запропонувала знаменитості залишити у себе коштовності.
Виходячи з того, що вона проносила їх не два місяці, а два роки, актриса може надіслати відповідний запит на відшкодування вартості за рекламу.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Раніше стало відомо, що шанувальники стурбовані зовнішнім виглядом Сари Джесіки Паркер, яка у свої 53 роки виглядає дуже старою. Нещодавно в Нью-Йорку пройшов 72-й бал Інституту костюма. Паркер отримала безліч захоплених відгуків з приводу відмінно підібраного вбрання в дусі католицизму. Але наряд не став головною темою обговорення в соціальних мережах. Шанувальники Сари Джесіки обурені тим, як актриса запустила себе. Деякі зазначили, що їй ніяк не даси менше 89 років. Багато хто подумав, що у жінки зневоднення, а решта актрису звинуватили в надмірному курінні, яке псує її обличчя.


Також Знай.UA писав про те, що стало відомо, які прикраси приваблюють чоловіки. Знаменитий український екстрасенс Олена Курилова розповіла про магічні властивості, якими володіють багато дорогоцінних каменів.


Знай.UA також повідомляв, що стало відомо, хто заробляє на рекламі в київському метрополітені. Місто отримує лише 10-15% від суми, яку отримує країна, а решту отримують компанії-посередники. Відзначено, що сам метрополітен, а також компанія, яка займається складанням договорів та отриманням виплат за рекламу, грошей не отримують.