Український музикант, колишній соліст гурту "ТНМК" Едуард (Діля) Приступа потрапив в аварію з наслідками.
Співак повідомив про подію в своєму профілі на Фейсбук. Аварія сталася в місті Буча, Київської області, 13 вересня.


Винним у ДТП виявився водій вантажного автомобіля, який влетів у машину Напади. Сам музикант отримав травму і втратив свідомість після інциденту.


Він у деталях розповів, як безвідповідально вели себе правоохоронці і швидка допомога, і попросив допомоги у тих, кому відомо, як себе вести, в разі потрапляння в аварію постраждалій стороні.

ДТП. Вчора ввечері, близько 18.00 я рухався 30-40 км на годину по Бучі по варшавці у напрямку магазину Новус... Потім...

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Posted by Eduard Dilja Prystupa on Friday, 14 September 2018


Нагадаємо, раніше стало відомо про аварію на залізниці. Товарний потяг на величезній швидкості протаранив потяг з пасажирами. Пригода сталася біля села Степове Харківської області. Як стало відомо від місцевих правоохоронних органів, після аварії потерпілими стали 64-річний та 68-річний пасажири поїзда, а також була зламана нога у 42-річного працівника залізниці. Постраждалих відвезли до лікарні, де надали допомогу, їх стан здоров'я задовільний, вони вже поїхали додому.


Також Знай.UA повідомляв про страшну аварію в Рівненській області. Як стало відомо, троє підлітків вирішили покататися на мотоциклі. Вів його 16-річний хлопчик. У підсумку, "водій" не впорався з керуванням і байк вилетів на узбіччя, врізавшись в дерево. Як стало відомо, двоє хлопчиків загинули. За розповідями очевидців, все навколо місця аварії було залито кров'ю.


Крім цього, Знай.UA писав про те, що у Греції розбився літак. Політ був тренувальним. В результаті аварії загинув один пілот, а другий отримав травми. Загиблим виявився 39-річний Ніколас Василею. Рятувальники знайшли тіло пілота в салоні літака вже після аварії. Також стало відомо, що другий пілот зміг вижити завдяки тому, що встиг вистрибнути з літака з парашутом.