У світі поменшало ще на одного зіркового холостяка - американський співак Джастін Бібер одружився з моделлю Хейлі Болдуін.

13 вересня знаменита пара Джастін Бібер і Хейлі Болдуін відвідали міський суд в Нью-Йорку, де видають свідоцтва про одруження. Про це повідомляє видання TMZ, посилаючись на інформацію інсайдерів.

За словами джерела, наречені переступили поріг суду, тримаючись за руки, і були дуже схвильовані. При цьому Джастін Бібер був дуже емоційний, він навіть заплакав і в якийсь момент зізнався своїй нареченій, що не може дочекатися, коли одружується з нею.

"Я не можу дочекатися, коли одружуся з тобою, дитинко", - сказав розчулений співак.

Видання опублікувало фото, на якому зображено, як Бібер і Болдуін прямують до будівлі суду:

У той же час інші джерела стверджують, що пара вже офіційно зареєструвала шлюб в суді, однак весільна церемонія в церкві і святкування з друзями та рідними пройдуть пізніше.

Про це, зокрема, повідомляє видання People з посиланням на власні джерела.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначається, що до самого вінчання пара готується вкрай ретельно.

"Вони найняли весільного організатора і зараз зайняті пошуком місця для проведення свята. Вони хочуть влаштувати справжню гучне весілля", - розповів інсайдер.

Однак, інше джерело стверджує, що пара не планує гучного весілля.

"Зараз вони планують невелику церемонію за участю родичів. Вони не планують великого весілля знаменитостей. Вони одружуються для любові і не хочуть розкішної церемонії", - заявив співрозмовник видання.

Нагадаємо, що Джастін Бібер і Хейлі Болдуін почали зустрічатися ще в 2015 році, проте їхній роман тривав лише пару місяців.

І лише цього року після чергового розриву стосунків з Селеною Гомес і недовгого роману з моделлю Баскин Чемпіон, Джастін наважився на відновлення відносин з Хейлі. Вперше пару разом помітили в кінці травня, коли вони пішли на романтичне побачення.

Нагадаємо, наречена Джастіна Бібера Хейлі Болдуін показала дорогий подарунок від свого коханого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Селена Гомес через одруження Джастіна Бібера впала в депресію.

Також "Знай.ua" писав, що закоханих Джастіна Бібера та Хейлі Болдуін застукали в парку Нью-Йорка, де вони обнімалися і цілувалися.