Дружина Олега Табакова Марина Зудіна, провела поруч з ним у лікарні три останні місяці. Вдова відомого актора дала велике інтерв'ю журналу "Телесемь Антенна", в якому розповіла про своє життя в клініці.

Зудіна зізналася, що три місяці буквально жила в лікарні. З речей у неї було всього два спортивних костюма, більше вона нічого не носила. Також жінка розповіла, що перебувала в реанімації 103 дні.

Олег Табаков і Марина Зудіна
Олег Табаков і Марина Зудіна

За словами Зудіної, в ці дні вона була щасливою, тому що могла проводити час з коханим чоловіком. Жінка зізналася, що після смерті Табакова вона перебувала у важкій депресії, але завдяки дітям, які її всіляко підтримували, подолала її. 12-річна дочка Марія в той час перебувала в Іспанії на відпочинку, але кожного дня писала їй листи.

Актриса розповіла, що дочка завжди підтримувала і говорила, що час все розставить по своїх місцях.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олег Табаков і Марина Зудіна
Олег Табаков і Марина Зудіна

"Я їй вірю, адже вона - батькова донечка" Марина Зудіна

Як відомо, популярний актор Олег Табаков пішов з життя в березні цього року після тривалої боротьби з важким захворюванням.

Олег Табаков і Марина Зудіна
Олег Табаков і Марина Зудіна

Нагадаємо, Олег Табаков, відомий російський актор, якого не стало 12 березня, змушував своїх дітей досягати всього самостійно, але в той же час "явно просував" свою другу дружину, актрису Марину Зудіну.

Внаслідок цього у відносинах між артистом і його дочкою від першого шлюбу Олександрою утворилася тріщина.

Відсутність на похоронах Табакова першої дружини Людмили і старшої дочки Олександри спантеличило багатьох. Люди почали ділитися в мережі здогадками, чому так сталося.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", український телеканал "Інтер" потрапив у гучний скандал через померлого 12 березня російського актора Олега Табакова, який активно підтримував агресивну політику Росії щодо України.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що популярна російська актриса, зірка серіалів Анастасія Заворотнюк прийшла попрощатися з актором театру і кіно Олегом Табаковим, життя якого обірвалося 12 березня. Актриса, судячи з фото в пресі, дуже виділялася на тлі інших присутніх, людей спантеличив її наряд і макіяж.