Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал Youtube. Знаменитість бере участь у популярному шоу "Танці з зірками" і старанно готується до кожного нового випуску. Нещодавно артистка вирішила розповісти, як важко їй буває без друзів і сім'ї на проекті, однак зізналася, що тут вона знайшла безліч добрих людей.

"З червня місяця я, одягнувши скафандр, полетіла в космос! Невагомість цього космосу дається мені непросто, але про це я говорити не хочу. Сьогодні я хочу сказати, що перше важливе відкриття такого вилучення для мене - це люди! Коли йдеш із загальної круговерті подій, розумієш, хто по-справжньому з тобою. Моя сім'я, яка тихо тримає мене за руку. Мої друзі, які тепер, бачачи мене тільки в Інст, все одно пишуть, що вони поруч і терпляче чекають мого повернення! Мої нові люди, які, незважаючи на вигадану конкуренцію, виручають і стають справжніми друзями! Мені подобається жити з упевненістю , що #добрыхлюдейбольше . Це дає сили! Вірте і ви в це обов'язково!!! І Спасибі вам всім! #вашаМаша". , -зворушливо підписала кадр Єфросиніна. Фолловери не змогли пройти повз: "Маша, головне, робіть все з задоволенням! У вас вже все вийшло! Ви це зробили! Все інше-вже бонуси! Ви молодчинка! Тільки вперед! ❤️", "Маша, Ви - супер! Приклад щирості і стійкості, а ще - ніжності і жіночності! Вболіваю за Вас! Ви гідні перемоги, але, головне, насолоджуйтеся! ❤️", "Надзвичайно приємно насолоджуватись вашими танцями....вашими емоціями...вашою душею....це надихає....успіхів вам ,і не тільки у проекті...😙😙😙".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам. Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям. Також артистка бере участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще