Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати окуляри відомого бренду, однак для цього чомусь одягла дуже короткий топ з глибоким декольте, виставивши напоказ величезні груди. Ні для кого не секрет, що над такими пишними формами потрудився не один пластичний хірург.

За добу кадр набрав 197 тис. лайків, однак на цей раз фолловери розділилися на два табори. "От дивлюся на тебе красиву з незвичайними формами і думаю, звідки беруться старі товсті стерви ?)", "Силікон та й тільки!", "Це все ненатуральне!", - обурювалися одні. Більш хтиві фанати почали розписувати, що зробили б з Квітко, якщо б мали можливість.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику. Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик. А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще