Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Знаменитість не вперше пише про свої душевні переживання в особливо трагічній формі, виставляючи всі свої проблеми напоказ. На цей раз артист вирішив написати вірш під чорно-білим кадром і закликав усіх не обманювати долю.

"Давно я не выкладывал свои творения в стихотворной форме. Тема ссор близка всем и каждому. Возможно эти простые строки помогут кому-то...
«У очень любящих людей,
Бывают ссоры и разрывы.
Когда эмоции сильней
И необузданны порывы.
Две правды сходятся в бою,
И каждая из них абсурдна.
В сердцах возникшую войну,
Нам обьяснить безумно трудно.
А впрочем, что здесь объяснять,
Когда всё рвётся в одночасье?!Остановитесь, чтоб понять
Причины, рушащие счастье.
Примите правду не свою,
А ту, совсем-совсем другую.
Нельзя обманывать судьбу,
Ещё любя, ещё тоскуя. #живилюбипрощай", - завив Козловський. Фанатки ж почали розхвалювати Віталія: "Як завжди до глибини....", "Ох ти ж зіронько 💋💋💋😘😘😘губки бантиком очі намистинки 😄😄😄", "Красунчик 💖💖💖", "красива борідка )))", "Мало хто вміє прийняти не свою правду. Це складно. Але якщо сильно любиш , то можливо.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче. Також знаменитість вже наближався до зухвалих вчинків в стилі Анастасії Волочкової, позуючи абсолютно голим, а тепер вирішив тягати за собою в літак букети троянд, як і балерина. А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще