Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка живе в Росії і активно будує там кар'єру, потішила своїх шанувальників новою фотографією. Однак фанатам воно не сподобалося і вони вилили на адресу співачки багато брудної критики.

Відомо, що Віра показала досить відверте фото в Instagram.

Підписники Брежнєвої розкритикували її за дуже вульгарний образ, порівнявши співачку з дівчиною древньої професії. Зазначимо, що Брежнєва позує в короткій блискучій сукні, частково оголивши груди.

"Сукня вульгарна. У стилі громадянок з низькою соціальною відповідальністю", "Вірочка, образ повії вам не до лиця", "Ну просто не красиво. Не сексуально", "Вам погано або ви хочете сексу?", "Як п'яна", "Ось що роблять популярність і розкіш! Яка ганьба!!", "Віра, я люблю Вас.. але це фото жахливе", - пишуть підписники зірки.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 17-річна Соня Кіперман зростає копією своєї зіркової мами співачки з українським корінням Віри Брежнєвої. Так, днями вона опублікувала знімок в бікіні і шанувальники не відразу зрозуміли, хто перед ними.

Шанувальники Брежнєвої все частіше відзначають, що старша донька Соня зростає точною її копією. На спільних фотографіях вони виглядають як сестри і громадськість відзначає у Віри і Соні однаковий розріз очей, біляве волосся і посмішку.

Варто нагадати, що відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, нещодавно поділилася з фоловерами в Instagram спільним знімком з 17-річною донькою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Нагадаємо, зірка або рознощик піци: Брежнєва познайомилася з Бібером.

Як повідомляв Знай.uа дика кішка Брежнєва ледь втрималася на краю обриву.

Знай.uа писав, Брежнєва показала доньок.