Радянський та російський музикант, співак і композитор Микола Носков у важкому стані потрапив до реанімації. У нього стався інсульт головного мозку.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Нині 62-річний Носков перебуває в одній з московський клінік, куди потрапив ще на початку вересня. Його стан залишається важким.

У серпні артист вже потрапляв на лікарняне ліжко. Однак тоді його представник повідомляв, що його стан здоров'я покращився, а засновник групи "Парк Горького" Олексій Бєлов закликав молитися за його здоров'я.

Носков

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Навесні ж минулого року Носков переніс серйозну операцію з видалення тромбу.

Додамо, Носков є п'ятикратним володарем премій "Золотий грамофон", у 2018 році отримав завання заслужений артист Росії.

З 1981 року Носков виступав з ансамблем "Москва", з яким в 1982 році як лідер-вокаліст і гітарист, під керівництвом Давида Тухманова, записав альбом"НЛО" на фірмі "Мелодія".

Пісня Миколи Носкова "Bang" займала перші рядки в хіт-парадах на радіостанціях США, а в Скандинавії її визнали піснею року. Відеокліп цієї пісні піднімався до 3-го рядка в чартах MTV. Альбом Gorky Park в 1989 році зайняв 81-е місце в списку двохсот найпопулярніших альбомів журналу "Billboard", а в Данії був визнаний "золотим" з продажу.

співак

Дивіться: Микола Носков "На меньшее я не согласен"

Нагадаємо, в дім відомого радянського і російського артиста Андрія Мягкова прийшла біда. Дружина актора – 75-річна Анастасія Вознесенська пережила важкий інсульт, однак після нього виявилася паралізованою.

Як повідомляв Знай.ua, "Ібіца" Філіпа Кіркорова пробила дно. У мережі істерика через новий кліп російських виконавців.

Також Знай.ua писав, що виконуюча обов’язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун має намір лікувати українців музикою.