Слід уточнити, що Олександр Усик та його дружина Катерина займаються вихованням трьох дітей: синів Кирила і Михайла, а також дочки Єлизавети.


Боксер не раз відзначав, як повідомляє Politeka, що для нього на першому місці стоїть якіснау освіта його малюків.


Користувачі захопилися Олександром, як батьком:

«Дай боже всім такого батька!», «Олександр, добра і благополуччя вашій родині!», «Душевна фотографія і такі світлі слова...!», - пишуть вони під фотознімком.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще


«На даний момент вони навчаються в Україні. Дочка пішла в школу, зараз вона йде в другий клас, син пішов в садок, і ще один син відправиться в садок. Зараз я не думаю з приводу того, щоб відправити їх вчитися кудись в інше місце, крім України. Поки що нічого не розглядав. Вони можуть вирости і сказати: «Тато, ми хочемо поїхати подивитися світ», і я їм відповім: «Щасливої дороги, мої любименькі». Я піду на це, якщо вони захочуть. Для мене важливіше не результати у спорті, а гарна і якісна освіта моїх дітей», - повідомив Олександр.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що Олександр Усик здобув звання генія боксу. Таку думку висловив керівник промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хирн. «Усик – це величезне ім'я в боксі, ми зобов'язані показати звичайним фанам, як він хорош. Це просто зробити. На його рахунку 15 професійних боїв, він абсолютний чемпіон у нього феноменальна любительська кар'єра, він здобув перемогу над Джо Джойсом, він олімпійський чемпіон, чемпіон світу. Він усього досяг – він геній», - зазначив він.


Також Знай.uа писав про те, що на дні озера Ізнік був знайдений храм, який збудували в 390 році до нашої ери. Як зазначається, храм був затоплений після землетрусу. Стало відомо, про який храм йде мова, згідно зіставленню інформації з міфами і легендами.


Раніше Знай.uа повідомляв, що син Евеліни Бльоданс шокував своїм зовнішнім виглядом. Евеліна зазначала, що не особливо любить демонструвати своє особисте життя, та і син проти того, що мама публікує його знімки, проте вона ризикнула викласти спільне фото з дорослим синочком, чим викликала бурю обурення від своїх фанатів з приводу його образу.