Влад Топалов потрапив у лікарню з травмою ока і тепер його кохана жартує про те, що він схожий на пірата.

Про це він і Регіна Тодоренко розповіли в сторіс на своїх сторінках в Instagram. Поки що невідомо, що саме сталося з Владом. Однак, йому довелося вітати сестру Анну з днем народження з лікарні.

Раніше повідомлялося, що російський музикант Влад Топалов розповів про спроби вивчити таблицю множення, яку зі школи давно забув. В інтригуючій публікацію в Instagram він вперше побічно зізнався, що незабаром стане батьком.

Чутки про вагітність коханої співака Регіни Тодоренко з'явилися ще в кінці весни. Пара досі не відповідає на головне питання, яке мучить шанувальників, однак своєю публікацією Влад не залишив сумнівів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Топалов зізнався, що досі не вивчив таблицю множення, а в школі множив за допомогою додавання. І під час відвідування з сестрою московської школи він усвідомив, що незабаром у нього з'явиться така можливість.

"Через багато років я розумію, що зовсім скоро у мене з'явиться можливість вивчити таблицю множення і, сподіваюся, не один раз", - зазначає Влад.

Фанати вважають таку заяву натяком на те, що незабаром у Топалова з'явиться малюк, якому він допомагатиме пізнавати цей світ, у тому числі і таблицю множення.

Крім того, українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка незабаром стане мамою, воліє не ділитися особлистим з посторонніми.

Проте вона все ж зробила виняток і показала у Instagram-акаунті своїх батьків, які сьогодні святкують 35-ю річницю з дня весілля.

"Головна подія дня - річниця весілля моїх найкращих у світі батьків! 35 років РАЗОМ! Я так пишаюся вами, Ма і Па! Немає такої кількості слів, щоб описати, як я вам вдячна за все."

Нагадаємо, вагітна Тодоренко суне в рот що ні попадя.

Як повідомляв "Знай.ua", Тодоренко вперше прокоментувала вагітність.

Також "Знай.ua" писав, що Тодоренко пояснила, чому приховувала вагітність.