Популярна виконавиця російської естради нещодавно дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, чого ніколи не пробачить чоловікові, продюсеру Йосипу Пригожину.

Валерія розповіла одному з російських видань про своє сімейне життя. За її словами, у них з Йосипом іноді виникають непорозуміння, як і в будь-якої іншої пари.

Валерія зізналась, що іноді злиться на Пригожина. Наприклад, не так давно вона розсердилась на чоловіка через його вибуховий характер. Так вийшло, що вони зупинилися в номері готелю, де виявилася несправна ручка дверей у ванну кімнату. Співачка відправилася в душ і ненавмисно зачинила двері. Самостійно вибратися вона не змогла. А Йосип почав кричати на неї, цікавлячись, навіщо вона зробила це.

"Йосип кричав:" Навіщо там закрилася?" Ніби я спеціально це зробила! Для мене, зваженої і спокійної людини, така реакція незрозуміла: навіщо нервувати через дурниці? До речі, підвищувати голос на мене дозволяється тільки чоловіку", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Йосип і Валерія разом вже 14 років. На думку артистки, ключ до успішного сімейного життя полягає в терпінні.

"Як би люди не любили один одного, все одно це дві різні людини зі своїми характерами і звичками. Тому необхідно проявляти розуміння і іноді вчасно промовчати. Не дарма кажуть, що сім'я - змагання під назвою" Хто кого перетерпить", а не битва за те, щоб довести правоту. Якщо подружжя поблажливо ставляться до недосконалостей, то завжди будуть разом", - переконана вона.

У той же час співачка зізналась, що втратила б віру в людей, якби чоловік Йосип Пригожин обдурив її - саме цього вона не змогла б пробачити йому.

"Ніколи не пробачу Йосипу, якщо обдурить. Тільки вчора обговорювали пару, в якій чоловік негідно повівся стосовно дружини - зрадив, а після ще й обібрав. Хоча здавався дуже порядною і надійною людиною ... Якщо коли-небудь, навіть якщо припускати чисто гіпотетично, Йосип поступить подібним чином, втрачу віру в людей ", - зізналась Валерія.

Нагадаємо, у квітні російська співачка Валерія відзначила 50-річний ювілей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шанувальники не оцінили зусиль Валерії на те, щоб залишатись стрункою, та розкритикували її вигляд.

Також "Знай.ua" писав, співачка Валерія, яка підтримує політичний курс Путіна, війну на Донбасі і анексію Криму, поскаржилася на економічні проблеми в шоу-бізнесі і брак грошей.