Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість долучилася до челленджу #obіцяюза100днів і пообіцяла собі освоїти відразу три види плавання за короткий час. Такою новиною артистка поділилася під пікантним фото у червоному купальнику.

"Починаємо новий тиждень з виконання чергової мети в рамках челлендж #obіцяюза100днів ❤️ Всі чудово знають, що #спорт і рух – це життя. Давайте додамо в своє життя ще одне джерело позитиву. Для мене це плавання! 🌊 У челенджі #obіцяюза100днів я пообіцяла собі плавати не менш ніж трьома стилями і дотримуюся поставленої перед собою мети🙌🏻 Поки ще на дворі останні теплі дні – пропоную і вам оперативно потрапити на річку/озеро/море – дивлячись що у вас під рукою 😉 Для тих, у кого немає натуральної водойми – є спортивний басейн. І пливемо, пливемо, пливемо. Пропоную освоїти 3 основних види плавання: кроль, брас, батерфляй😊 І, звичайно ж, завершити все релакс-плаванням. Насолоджуємося прекрасною водною стихією! Робимо це так, як я на фото! ☺️", - запросила приєднатися усіх охочих Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "я завис як вінда 7 дивлячись в декольте🔥🔥🔥", "Настя красива і сексуальна як завжди😍👍)", "Насть молодчина. Саме мотивуєш) обійняв, поцілував) 💥", "Чумачеча Красуня!👍💕💜💖", "Молодчинка👍👍👍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою. Також знаменитість поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі. А ще Каменських вирішила показати черговий наряд з Італії, проте фанати почали переживати за здоров'я свого кумира.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще