Дружина півзахисника московського ЦСКА і збірної Росії Алана Дзагоєва вирішила більше не жити з ним і поїхала з дітьми в Північну Осетію. Про це повідомляє інтернет-портал "Регіон online".

Ряд видань повідомляє, що Заріна Дзагоєва забрала двох дітей і поїхала до батьків в Беслан. Жінка прийняла таке рішення через постійні пияцтва і зради Алана.

Офіційний представник гравця ЦСКА спростовує цю інформацію.

"Зараз Зарема з дітьми гостює у батьків Алана в Беслані. В сім'ї Дзагоевых все добре", – пояснила вона.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зарема і Алан одружилися ще в 2012 році. У них підростає двоє дітей: дворічний син Хетаг і п'ятирічна дочка Елана.

Раніше повідомлялося, що екс-півзахисник збірної Росії і бронзовий призер Євро-2008 Володимир Бистров став учасником вуличної розбирання, в результаті якої він отримав по обличчю.

В інтернеті з'явилося відео інциденту за участю Бистрова, який пропускає від охоронця удар.

Екс-футболіст Зеніту, Спартака, Цска і Краснодара намагався потрапити в один з пітерських нічних клубів, але його туди не пустили, так як він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Знаменитий футболіст, який провів минулий сезон в Тосно, на даний момент підшукує собі нову команду.

Також нагадаємо, що 18 вересня в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів на "Камп Ноу" каталонська Барселона грала з нідерландським ПСВ Ейндховен.

Перший тайм Барса виграла завдяки голу Ліонеля Мессі.

Нагадаємо, Барселона з хет-триком Мессі розгромила ПСВ у матчі Ліги чемпіонів. Каталонці влаштували погром голландцям на рідному стадіоні.

Як повідомляв "Знай. ua", экс-гравця збірної Росії побили біля нічного клубу. Володимир Бистров вступив у конфлікт з охоронцем розважального закладу і отримав удар по лобі.

"Знай. ua" писав, що головна "полуничка" ЧС 2018 зізналася в почуттях до одруженого футболістові.