Попурялная модель, ангел Victoria’s Secret і сестра світської левиці Кім Кардашьян, 22-річна Кендалл Дженнер, в черговий раз вразила шанувальників ідеальною фігурою.

Дженнер, ймовірно, єдина з сімейства Кардашьян, хто не вдавався до пластичних операцій і, тим не менш, дівчина закохана в своє тіло.

Нещодавно, відома модель опублікувала у своєму Instagram пікантний знімок і відео. На фото дівчина позує гола перед дзеркалом, милуючись підтягнутою фігурою.

"Ну, взагалі це мій торс…" написала під постом Дженнер

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За 14 годин сексуальний ролик набрав 4,5 млн. переглядів, а фолловери залишилися в захваті. Користувачі засипали модель коментарями, в яких захоплювалися формами Дженнер. Звичайно ж, знайшлися і ті, хто вважав такий пост занадто відвертим.

Нагадаємо, в Мережу злили гарячі фото топ-моделі, ангела Victoria's Secret і світської левиці Кендалл Дженнер. Зазначимо, що знімки не просто голі, а дуже голі. Фото надав telegram-канал Super.

"фотосет з абсолютно голою моделлю з неопублікованої книги фотографа Рассела Джеймса виявилися в Мережі, однак потім були видалені. Ми встигли завантажити гарячі фотки спеціально для вас", - написали на сайті.

На фотографіях абсолютно гола сестра Кардашьян скаче на коні, бігає по пляжу, грає з хвилями. Фотосет зроблений в холодних морських тонах.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", світська левиця і зірка шоу "Сімейство Кардашян" Кайлі Дженнер вперше знялася для обкладинки Vogue Australia. Це дебют для 21-річної Кайлі, хоча її сестри Кендалл і Кім вже не раз з'являлися на обкладинці головного модного глянцю.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в честь першого десятиліття популярного видання Love Magazine вересневий номер прикрасить серія святкових обкладинок, для яких в тому числі знялися відома акторка з українським корінням Ума Турман і супермоделі Кендалл Дженнер, Наомі Кемпбелл, Адвоа Абоа, Аріель Ніколсон і Джіджі Хадід.