Відомо, що в родині Кардашьян-Дженнер всі сестри активно займаються спортом і стежать за своїм харчуванням.

Кім кардинально схудла і кожен день відвідує спортивний зал, Кортні вже багато років вживає винятково правильну їжу, Хлої вдалося схуднути після перших пологів, а Кендалл і зовсім працює моделлю.

Однак тільки Кайлі не може приборкати свій апетит і активно налягає на солодке і фаст-фуд через що у 21-річної дівчини з'явилося друге підборіддя і целюліт.

"Ледача обжора", - кажуть фанати в Instagram Кайлі.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Ненажерливість - це гріх", "Досить їсти у три горла", - додають вони.

Однак схоже саму Дженнер не хвилює, що вона стрімко набирає зайву вагу, а тому її все частіше можна побачити з висококалорійними стравами.

Раніше ми писали про те, що світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже пікантними знімками. Так, нещодавно співачка позувала у відвертому білому боді, показавши пишні форми.

"Випромінюйте хорошу енергетику", - порекомендувала фанатам Кайлі. Шанувальники дівчини розділилися на два табори. Одні захоплювалися фігурою Дженнер і її пластичними хірургами, адже ні для кого не секрет, що сама молода мільйонерка в світі збільшила груди. Інші ж звинуватили сестричку Кардашьян у величезній кількості фотошопу і почали розпитувати, куди пропали пахви зірки.

Також ми писали про те, що напористі фотографи зловили Кайлі Дженнер на вечірній прогулянці з подругою. У підсумку, виявилося, що її знаменита фігура - це заслуга фоторедакторів і умілих гламурних фотографів.

Подвійне підборіддя, відсутність талії і дуже масивні ноги – так Кайлі виглядає в реальності. Зірка намагалася сховатися за свою супутницю і хоч якось прикритися руками, але на знімках все ж виразно видно дуже пухкеньку фігуру Дженнер. Про це пишуть американські таблоїди.

Нагадаємо, принади Кайлі Дженнер вискочили з боді.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" напористі фотографи зловили Кайлі Дженнер на вечірній прогулянці з подругою.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Кардашьян в одних трусах присіла на чоловіка і розсмішила мережу.