Днями співачка Вікторія Дайнеко похизувалась відвертими знімками в соцмережах. Фото свого розкішного тіла Віка показала фанатам для особистої підтримки. Вона завжди вважала що має деякі вади і соромилася викладати в мережу свої інтимні знімки. Підтримки не довелося довго чекати - фанати накинулися на фото як мухи на мед.

Дайнеко довго переконувала шанувальників, що комплексує через недосконалість свого тіла. Вона публікувала в Instagram знімки виключно в закритих купальниках, а тепер додала фото у відкритому і здивувала користувачів.

Дайнеко показала струнку фігуру, а вад на її тілі, про які вона розповідала, ніхто не помітив. Користувачі мережі не розуміють, солістка навмисне познущалася над фанатами чи дійсно комплексує, хоча для цього немає причин. Раніше Дайнеко зізналася, що навіть хотіла підкоригувати свої знімки за допомогою графічного редактора Photoshop, щоб видалити «проблемні» місця на тілі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відео Вікторії Дайнеко в купальнику

Передплатники в коментарях запевняють виконавицю, з фігурою у неї все у повному порядку, тому потрібно відкинути всі сумніви, страхи в сторону і сміливо робити фото у відкритих купальниках. Дайнеко не говорить вона дотримується дієт чи ні. Також цікавить секрет стрункості співачки. Віка рідко буває помічена в спортзалах. Як їй вдається при такому шаленому графіку залишатись такою красунею невідомо. Дайнеко не поспішає ділитися секретами своєї краси.
Можливо, після відвертих знімків фанатам вдасться розпитати Віку як вона тримає себе в формі.

"Знай.иа" раніше повідомляв: погані думки і паніка: російська співачка потрапила в ДТП. Популярна російська співачка Вікторія Дайнеко потрапила в аварію. Про це повідомляють ЗМІ. Згідно з інформацією, ДТП сталося після того, як артистка відвезла в дитячий сад свою дворічну дочку.

"Знай.иа" про зірок: Єгор Крід: біографія холостяка. наймолодший з усіх попередніх наречених шоу, співак Єгор Крід заблискав на каналі ТНТ. Кажуть, що він мудрий не по роках, а адже хлопцеві всього 23 роки.