Проти всесвітньо відомої американської співачки Бейонсе подали до суду. Однак причина судового спору виявилась незвичайною і навіть дещо містичною, повідомляє The Blast.

Бейонсе

Барабанщиця Кімберлі Томпсон, котра упродовж семи років працювала з артисткою, заявляє, что та - чаклунка.

Жінка попросила суд видати їй охоронний ордер.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Кімберлі стверджує, что стала жертвою домагань із боку Бейонсе, причому остання буцімто використовувала проти неї чари та закляття чорної магії.

Колишня колуга також заявляє, что Бей прослуховувала її телефони, контролювала її фінанси, та вбила її кошеня.

У Бейонсе звинувачення поки не коментують. Суд у ордері Томпсон відмовив.

Нагадаємо, 4 вересня американська співачка Бейонсе відсвяткувала 37-річчя.

Свою улюблену дочку в Instagram привітала мама співачки – Тіна Ноулз і поділилася зворушливим архівних фото. Жінка побажала щасливого дня народження "власниці прекрасного, щедрого і найбільш люблячого серця в світі".

"... Ти завжди міркуєш, плануєш, аналізуєш, будуєш стратегії, як тобі поліпшити все, до чого ти торкаєшся!", - розхвалила вона свою Бей.


Як повідомляв Знай.ua, у вересні знаменита поп-діва Бейонсе прикрасить обкладинку американського Vogue.

На знімках співачка зображена без косметики, в білому платті і з величезним "капелюхом" з квітів на голові.

Також Бейонсе дала відверте інтерв'ю журналу Vogue, в якому розповіла про найважчі періоди у своєму житті, під час яких вона, за її ж словами, відчувала близькість смерті, але все ж вижила.

Як відомо, рік тому Бейонсе народила двійню. Весь світ захоплювався нею, та й вона завжди посміхалася і навіть давала концерти, будучи вагітною. Співачка до останнього приховувала своє становище. Народження двійні стало сюрпризом навіть для найвідданіших фанатів королеви r'n'b. Однак на пізньому терміні стан її здоров'я різко погіршився.

"Я важила майже 100 кілограмів у той день, коли на світ з'явилися Румі і Сер. У мене були набряки через токсикоз. Моє здоров'я і здоров'я близнюків були під загрозою, тому довелося робити екстрений кесарів розтин", - розповіла Бейонсе.


Також Знай.ua писав про те, що популярна у всьому світі співачка Бейонсе, яка разом зі своїм чоловіком Джей Зі знаходиться в гастрольному турі On the Run II, потрапила в конфузну ситуацію під час свого виступу в польській столиці Варшаві.