4 вересня американська співачка Бейонсе святкує 37-річчя. Свою улюблену дочку в Instagram привітала мама співачки – Тіна Ноулз і поділилася зворушливим архівних фото. Жінка побажала щасливого дня народження "власниці прекрасного, щедрого і найбільш люблячого серця в світі".

"... Ти завжди міркуєш, плануєш, аналізуєш, будуєш стратегії, як тобі поліпшити все, до чого ти торкаєшся!", - розхвалила вона свою Бей.

"В той день тобі було 4 місяці, і я не могла стримати свого захоплення і гордості, і всепоглинаючої любові, яку відчувала до тебе, мій первісток. Я присягнулася любити і плекати тебе кожен день. До кінця мого життя! Іноді я не можу повірити, що з усіх неймовірних людей в світі Бог вибрав саме мене бути твоєю мамою!", - поділилася Тіна.

За словами Ноулз, дні, коли на світ з'явилася Бейонсе, а потім і Соланж, стали найкращими в її житті. Те, що вона виносила двох у своєму тілі, Тіна вважає великою благодаттю. "Насолоджуйся своїм днем народження! Ніхто не заслуговує цього більше, ніж ти!", - додала вона.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як відомо, складні відносини Бейонсе має з батьком, Метью Ноулзом, який багато років був її менеджером. У 2011-му зірка звільнила його. Подейкували, рідний батько обкрадав дочку-зірку. Метью і Тіна розлучилися того ж року. У 2015-му мама Бей знову вийшла заміж.

Раніше повідомлялося, що співачка Бейонсе приголомшила шанувальників яскравим танцювальним номером. Нещодавно у Кардіффі відбувся перший концерт, який відкрив другий спільний тур зіркового подружжя Бейонсе і Джей Зі, під час якого вони ввели в оману фанів, показавши двійнят під час грандіозного шоу.

Нагадаємо, оголена голлівудська модель показала, як робити це в басейні

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бейонсе і Джей Зі заманювали глядачів безкоштовними квитками.

Також "Знай.uа" писав, що Леді Гага змінила імідж і виснажила себе дієтами заради одруженого красеня.