Сьогодні коміку Біллу Мюррею виповнюється 68 років. Пропонуємо згадати кращі розіграші і жарти від цього вже немолодого, але дуже креативного чоловіка.

Вісім років тому на Reddit з'явився цікавий пост: його автор переконував, що Білл Мюррей вкрав його картоплю. Поки автор оговтувався від події, Мюррей пішов зі словами "Тобі все одно ніхто не повірить". Автор посту не зміг надати жодних доказів інциденту, і він вважався міфом, поки не повторився кілька років тому.

У 2016-му році Мюррея спіймали на гарячому. Він обідав з друзями, а потім підійшов до сусіднього столика і вкрав у незнайомців картоплю.

Є також цікава історія про те, як Мюррей пішов на вечірку з молоденькою студенткою і, як згадують гості, весь вечір пив горілку з кавової чашки. А потім вимив посуд.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У 2010-му році Мюррей відзначився під час фестивалю "На південь через південний захід". Він просто увійшов в бар і встав за барну стійку, почавши наливати всім відвідувачам текіллу. Незалежно від замовлення.

Одного разу Мюррей з'явився на передвесільну фотосесію однієї щасливої пари. За словами фотографа, він довго не міг зрозуміти, що ж так відволікає його клієнтів за кадром: "Я повернувся і побачив, як Білл Мюррей, задерши сорочку і ляскаючи себе по животу, намагається розсмішити". Після цього Білла попросили попозувати з парою і він не відмовився.

У 2014-му році власники магазинчика з морозивом в Лос-Анджелесі влаштували зустріч під назвою Bill Murray Ice Cream Social. Вони сподівалися, що до них прийде сам комік. Головний гість не примусив себе чекати і разом з господарем вечірки пригостився безкоштовним ріжком м'якого морозива.

Якось на шоу у нього запитали, чому він постійно дуріє. Мюррей відповів: це роблять всі, просто я дійсно отримую від цього задоволення.

Нагадаємо, реакція голлівудської зірки на фіналі US Open стала інтернет-хітом.

Як повідомляв "Знай.ua", Кардашьян в одних трусах присіла на чоловіка і розсмішила мережу.

Також "Знай.ua" писав, принц Гаррі стягнув пиріжок, поки ніхто не бачить.