Сьогодні відбувся реліз альбому співака Принса, який помер у 2016 році. Альбом вмістив у себе композиції створені ще в молодості.

Не дивлячись на недосвідченість тих років, всі пісні є дуже якісним контентом і порадують всіх фанатів покійної зірки.

Прінс помер у 2016 році у віці 57 років у себе вдома в штаті Міннесота. Його визнавали лауреатом премій "Греммі", "Оскар" і "Золотий глобус".
Платівка містить дев'ять композицій, тривалістю 35 хвилин. Її джерелом стала касета, яка була записана в 1983 році.

Платівка отримала назву Piano & A Microphone 1983. Всього дев'ять треків на диску, загальна тривалість яких становить 35 хвилин. У їх число також увійшли версії стали популярними композицій Прінса 17 Days і Purple Rain. Джерелом альбому стала касета, записана в 1983 році.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Новий альбом Прінса вразив своєю романтикою. Пісні 83года звучать зараз незвично і дуже зворушливо. Насолоджуйтесь! На жаль, більше не буде нових композицій від цього легендарного співака.

Таким чином співак продовжує жити в наших серцях і на музичному просторі світу, дарує радість своїми піснями і шле свій привіт з того світу.

Зіркові новини від "Знай.иа": який жах! Трагічно загинув один із творців Гри престолів. Подробиці інциденту поки не повідомляють до підбиття підсумків розслідування. Відомо лише, що 54-річний оператор загинув у ході нічних зйомок каскадерської сцени за участю автомобілів.

"Знай.иа" писав раніше в свої стаття: сестри Кардашьян обрізали ангельські крила. Модель прийняла рішення укласти багатомільйонний контракт з головним конкурентом Victoria's Secret – брендом La Perla. А згідно з умовами VS, ангели не можуть співпрацювати з іншими марками спідньої білизни.

"Знай.иа" гарячих моментах шоу-бізнесу: стара легенда поп-музики роздяглася на Billboard Music Awards. Варто відзначити, що Шер не виступала на сцені Billboard Music Awards вже 15 років. Однак, дивлячись на неї, здається, що час зупинився і не має влади над нею.