Знаменитий американський актор та режисер Стівен Болдуін став професором Київського університету культури та мистецтв.


Про це повідомляє "Укрінформ".

21 вересня голлівудська зірка виступив перед студентами та викладачами столичного вишу, де поділився своїм досвідом і надихнув молодь на навчання і творчість.

Того ж дня відбулось нагородження актора у професори університету культури.

Стівен Болдуін

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Не створюйте фільми на е давно всім відомих ідеях. Але створюйте фільми про прекрасних людей, які творять ці ідеї. Так знімають багато фільмів про Другу світову війну, але вони не розуміють, що хороша історія, це коли ви зустрічаєте хороших людей. Хороша історія - це та, яка об'єднує всіх нас об'єднує цінності та ідеї, які стосуються всіх людей, не когось зокрема. Тому пам'ятайте про це, створюйте фільми про великих ціннісних ідеях", - поділився зі студентами на зустрічі актор.

За словами Болдуіна, рецепт успіху в Голлівуді полягає в тому, що потрібно починати створювати кіно, навіть якщо це на 5 хвилин і знято на власний телефон.

Актор також дав кілька порад, з чого потрібно починати своє творіння. І це набагато простіше, ніж здається. За словами зірки, якщо у голові зародилась якась ідея, не треба зволікати, потрібно брати в руки камеру, або хоча б телефон і запсувати свої думки. саме з цього починається досвід.

Болдуін в Україні

Як розповів актор, у 2020 році він буде знімати фільм в Україні, на який проведе кастинг серед студентів університету.

Нагадаємо,відомий співак Джастін Бібер і модель Гейлі Болдуін одружилися.

Як раніше повідомляв Знай.ua, знаменитий голлівудський актор Алек Болдвін, який вже має чотирьох дітей вирішив на такій кількості не зупинятися. Стало відомо, що Алек та його дружина Хіларія чекають на поповнення.

Також портал Знай.ua писав, що Голлівудський актор Стівен Болдуін жорстко висміяв американського президента Дональда Трампа.