Режисер відомого серіалу "Доктор Хаус" Брайан Сінгер буде знімати фантастичний бойовик.

Цю інформацію повідомляє newformat.

Останнім його проектом були зйомки "Людей Ікс", а зараз режисер готовий приступити до роботи над фільмом "Руда Соня".

Брайан Сінгер має намір зайняти крісло режисера фантастичного бойовика “Руда Соня”. Зараз йдуть переговори з приводу його участі в проекті. Нещодавно стало відомо, що фінансуванням нового фільму займеться компанія Millenium.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як відомо, в кінці 2017 року Сінгера вигнала з посади режисера біографічної картини “Богемська рапсодія” кіностудія Fox. Тоді режисера неможливо було застати на знімальному майданчику, через те, що він просто його не відвідував.

Також відзначимо, що вперше Руда Соня з'явилася на сторінках коміксів Marvel в 1973 році. Помічником по зйомках нового фільму стане Аві Лернер, продюсер “Нестримних”.

Нагадаємо, канал FOX опублікував трейлер дебютного сезону серіалу "Обдаровані", заснованого на коміксах Marvel про Людей Ікс.

У сюжеті нового шоу розповідають історії звичайних батьків, діти яких мають надприродні здібності і ховаються від уряду. Ворожа налаштованість до мутантів змушує їх приєднатися до підпільної організації.

Режисром "Обдарованих" став Брайан Сінгер, який брав участь у створенні всіх фільмів із серії "Люди Ікс". В епізодичній ролі нового проекту каналу FOX з'явиться автор більшості коміксів і персонажів Marvel Стен Лі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", знаменитий американський актор і режисер Стівен Болдуїн став професором Київського університету культури і мистецтв. 21 вересня голлівудська зірка виступив перед студентами і викладачами столичного вузу, де поділився своїм досвідом і надихнув молодь на навчання і творчість.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що нове творіння студії Disney порадує маленьких шанувальників. На екрани скоро вийде передісторія вже такого улюбленого мультфільму "Ральф проти інтернету".