Шанувальники українського гурту "Бумбокс" запідозрили, що пісня "Вахтерам" — не про коханців, а про наркоманів. Про це пише "Лента".

Інтернет-користувачі спершу визначили, що "плюшки, які холонуть" — не випічка, а пізніше виявили набагато більше прихованих смислів в інших рядках композиції.

Користувачка Facebook Ольга Лунарева поділилася скріншотом листування, в якому обговорювалася пісня.

"Що з мене взяти, я до 25 років думала, що в пісні про білі шпалери "кофеек, плюшки стынут" — це про випічку. Ще думала, ось це у них там драма, а вони паралельно булочки печуть", - написала одна з учасниць діалогу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В коментарях до посту користувачі прийшли до висновку, що під плюшками мається на увазі гашиш, "чівава" на сленгу означає наркотик, що виготовляється кустарним способом, а вахтери в хрущовці — наркомани, які по черзі роблять один одному ін'єкції наркотиків. На це також вказує словосполучення "чорний посуд" — він закоптився від виготовлення заборонених речовин.

Багато коментаторів пішли далі, заявивши, що "кава" — це готовий до вживання героїн, а герої пісні, "втратили нитку", насправді не можуть знайти вену.

Цей же пост опублікував у себе в Facebook засновник українського порталу для автомобілістів Autogeek Євгеній Муджіра. У коментарях під ним відзначився соліст "Бумбоксу" Андрій Хливнюк, запостивший фотографію музиканта Боба Марлі, растамана, який не приховував любов до марихуани.

Нагадаємо, українські групи "Бумбокс" і The Gitas створили кліп на пісню "Тримай мене". Чорно-білий ролик показує солістів двох колективів, які виконують композицію за кермом автомобіля.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", український собака винюхав 5 кг кокаїну в аеропорту.

Також раніше портал "Знай.uа" писал, що вокаліст популярної української групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк вперше з'явився разом зі своєю дружиною, режисером Ганною Копилової, вони відвідали столичний кінотеатр "Оскар".

Також портал "Знай.uа" писав, що копи зловили "гастролера" Путіна, який збував українцям наркотики.