У Філіпа Кіркорова в житті було багато швидкоплинних романів, але після розставання з Аллою Пугачовою він довго не наважувався на серйозні стосунки. Проте останнім часом поп-король все частіше з'являється на публіці в компанії 35-річної Катерини Гусєвої, телеведучої і діджея.

З нею він приїхав на "Нову хвилю" в Сочі, де пара розважалася на вечірках і відвідувала місцеві ресторани. Катя зіграла саму себе в гучному кліпі "Ібіца".

Як виявилося, співак і телеведуча познайомилися кілька років тому, коли Катя запросила Кіркорова на церемонію вручення премії Fashion New Year Awards by Fashion TV. Пізніше вони багато перетиналися, вирішуючи робочі питання.

Однак стосунки у них зав'язалися минулої осені. Гусєва згадує:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми зустрілися, щоб обговорити робочі справи, але просиділи мало не до ранку. Філіп розповідав безліч історій з артистичного життя, я сміялася до сліз".

Вони почали зустрічатися знову і знову.

У грудні минулого року Катя прийшла на захід отримати нагороду замість Кіркорова, адже він якраз був на гастролях. Що цікаво, її супроводжували батько і діти Філіпа, з якими вона дуже швидко знайшла спільну мову. У Катерини підростає 14-річна дочка Орися.

Поп-король поділився, ніж його захопила діджейка:

"Катя різнобічна дівчина. У неї гарне виховання і інтелігентна родина. Ще для мене вкрай важливо, коли людина, яка знаходиться поруч, розуміє без слів і деколи просто не заважає, так як часто я концентруюся на роботі, йду в себе. Катя якраз з таких. Вона справжня інопланетянка".

Кіркоров зізнався, що Гусєва стала його музою: "Ми підходимо один одному у творчості. Вона створює індивідуальні проекти для моїх пісень. Потрапляючи в її руки, вони починають звучати зовсім інакше і подобаються глядачеві ще більше. Це нове прочитання старих і свіжих хітів".

Нагадаємо, Кіркоров добивав фанатів костюмом голого Арлекіно.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Баскова і Кіркорова готові лінчувати і вигнати з Росії за огидний кліп.

Також Знай.uа" повідомляв, що головний цирульник нарешті зізнався в любові до Баскова і Кіркорова.