Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість поїхала кататися на яхті, однак обрала для цього занадто маленький купальник, розшитий стразами. Так, дівчина вирішила бути скромніше, тому зверху одягла ще прозору чорну накидку, через яку все просвічувалось.

За 8 годин сексуальні кадри набрали майже 117 тис. лайків, а хтиві фанати залишилися в захваті. Багато хто почав розхвалювати величезні груди і сідниці Квітко. Знайшлися все ж і ті, кому Анастасія більше нагадала силіконову ляльку.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.