Відома українська електро-фолк група ONUKA представила нову відеороботу на пісню Strum. Прем'єра кліпу відбулася 24 вересня на YouTube-каналі колективу.

Повідомляється, що кліп знімали під Києвом на масштабному сміттєзвалищі в Підгірцях. Шар сміття в цьому місці дорівнює висоті 27-поверхового будинку. Таку незвичайну локацію для зйомок вибрав режисер відео відомий кліпмейкер Алан Бадоєв.

"В роботі з артистом найцікавіше для мене це створити портрет – те, що залишиться в пам'яті глядача, як післясмак. У випадку з ONUKA портретом стала обрана нами локація, місце життя і смерті, місце результатів марнославства людини", - прокоментував свою роботу Алан Бадоєв.

"Побачене на знімальному майданчику повністю змінює уявлення про масштаб проблеми, яку ми розвиваємо самостійно", - поділилася враженнями солітска групи ONUKA Ната Жижченко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у квітні група ONUKA оголошувала кастинг для зйомок свого нового кліпу, режисером якого став Алан Бадоєв. Те, що кліпмейкером нової відеороботи стане Бадоєв, повідомила сама електро-фолк-група ONUKA.

"Разом з Аланом Бадоєвим ми оголошуємо кастинг для участі в зйомці однієї дуже особливої історії! Нас цікавлять харизматичні, вільні духом і тілом, жінки і чоловіки від 18 до 35 років", — почали пошуки на офіційній сторінці групи в Facebook. За словами групи, від кандидатів вимагається лише акторська гра. Також ONUKA заспокоює учасників кастингу і запевняє, що режисер неодмінно допоможе розкрити талант кожного.

Алан Бадоєв

Ми також писали, що шедевральний кліп ONUKA побореться на престижному фестивалі. Популярна в Україні і відома далеко за її межами група ONUKA представить свій новий кліп на відомому фестивалі в Берліні – Berlin Fashion Film Festiva і побореться за престижну нагороду. Це один з головних фестивалів фешн-фільмів у світі.

Ната Жижченко

Нагадаємо, Monatik, Onuka і Ріаnобой оживили мову жестів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українці перетворили пісню "Несе Галя воду" у модний шедевр.

Також портал "Знай.uа" писав, що фанати Цоя розкритикували новий кліп Шнурова.