Відома американська співачка Дженніфер Лопес пережила дуже моторошну історію на одному з нещодавніх концертів. Фанати можуть не перейматися, адже із зіркою все гаразд.

Так, курйозна ситуація сталася під час грандіозного концерту в Лас-Вегасі. І вже вельми немолода 49-річна Дженніфер Лопес впала прямо посеред сцени. Про це стало відомо завдяки відео, яке виклав в Twitter користувач з ніком Chris.

Дженніфер Лопес

Лопес виконувала запальну пісню "Dance Again" і вирішила привітатися зі своїми шанувальниками. Однак біля краю сцени зірка раптово впала, що виглядало досить курйозно на відео.

"Ось як треба переживати падіння професійно", – написав один з користувачів мережі під відео.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акторка і співачка Дженніфер Лопес ще раз довела, що вік для жінки нічого не значить. Гаряча 49-річна зірка продовжує хвалитися результатами своєї наполегливої праці в спортзалі.

Фото себе у "персиковому" настрої Джей Ло запостила в Instagram, чим спровокувала справжній фурор, адже за короткий час фотографії подивилися десятки тисяч підписників. А ось бойфренд Дженніфер, Алекс Родрігес, вирішив розкрити публіці один секрет: танці перед дзеркалом з рушником на голові.

Варто нагадати, що 49-річна артистка і співачка Дженніфер Лопес не припиняє радувати своїх фанатів, незважаючи на свій вік. Вона не тільки активно займається творчістю, але й не припиняє дивувати кожним новим знімком. Навіть на святкових знімках вона хвалиться своїм ідеальним пресом.

Ми, в одному з наших матеріалів, розповіли про кілька простих правил, які допоможуть виглядати на 15 років молодше, а також про харчові звички і спортивних правилах Лопес.

Нагадаємо, Джей Ло без спідниці розбурхала шанувальників.

Як повідомляв Знай.uа на безіменному пальці Дженніфер Лопес з'явилося дещо дорогоцінне.

Знай.uа писав, Дженніфер Лопес у 49 показала ідеальне тіло.