Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість з розмахом відсвяткувала 13-й день народження своєї дочки Аріадни, запросивши на нього колишнього чоловіка та батька дитини - бізнесмена Ігоря Вдовіна. Так, артистка виставила масу кадрів в сімейному колі і навіть, здається, спробувала повернути колишнє кохання.

"У мене грандіозна здатність по життю. Бути! А не здаватися. Любити. Залишатися. Повертати тих, хто йшов, щоб повернутися.. 👍🏼🌺", - філософськи підписала фотографію Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Ну так, звичайно, життя обох неабияк попсувало, всі нагулялися, змарніли, хто то може порозумнішав - хоча , якщо Вдовін до вас повернеться, то він дурень !", "Загадкова, Ви наша!!! 😂😂😂 Будьте простіше і добрішими, і буде Вам щастя! Не провокуйте людей, не хваліться, і всі коментарі будуть позитивними!", "Другий Кличко з написання коментів.", "Себе не похвалиш, ніхто не похвалить🤦‍♀️", "Показати машину, але відрізати дочку🙈", "Ну друге фото різонули ви заради машини", "Повертати,щоб повернутися😂😂😂😂😂О Настя)))".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Врання знаменитість обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Тож вона вирішила приділити час відразу двом.