Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати свого пластичного хірурга. Так, дівчина вивалила величезні груди в короткому обтягуючому топі, проте фанати відзначили, що тепер вона ніби пластикова лялька.

"Я так щаслива зустрітися в Майямі зі своїм улюбленим лікарем! Він займається лікуванням моєї шкіри", - спробувала обдурити фоловерів Квітко. Якщо ж перейти на сторінку лікаря, виявляється, що він хірург, а не дерматолог. Фанати вирішили, що це вже занадто і почали лаяти Анастасію за те, що вона виглядає, немов лялька з секс-шопу і на ній немає жодного натурального місця.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.