Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже пікантний кадр - запрошення на зустріч з фанатами в популярному київському ресторані. Так, на чорно-білому знімку артистка позує в одній ночнушці, стоячи на колінах з розкритим ротом.

"Ну що, мої хороші, ви готуєтеся до нашої зустрічі в @caribbean_club? 💗💗💗Сьогодні будемо багато говорити про особисте, про дитинство, про мої професії та успіхи, про моїх улюблених дочок, ну і звичайно, про нього - про мого супергероя!
Готуйте свої запитання, я із задоволенням на них відповім, а за три кращих питання, подаруємо з @viva_ukraine_magazine вам подарунки 😉", - запросила всіх Полякова. Не всім фоловерам сподобався сексуальний кадр: "Олечка,що за поза???", "Оля вам не соромно так позувати,як не соромно,у вас же дочки,чоловік..", "Оля стриптиз? )", "Оля молодець.Але фото не дуже.З хрестиком .Хоча це вже прикраса .", "Оля,ти вибач,але фото вульгарне,навіть в плейбої соромно розмістити,якщо ти вже не знаєш в яку позу стати,нагнись,а голову між ніг просунь,ото буде супер!", "Пошло, але не сексуально ) Парадокс)", "Такий опис ,буду говорити про відверте ,про дітей ,чоловіка і таке фото раком😱ну не в тему.А так Ви крута!", "Це вже занадто.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.