Хочемо сьогодні привітати чудового актора, продюсера та музиканта Уілла Сміта. Улюбленцю мільйонів сьогодні виповнилося рівно 50 років. Цей актор талановитий у всьому, доказом цього є величезна кількість премій отриманих актором за внесок у кінематограф і музику.

Музика і кіно - це супутники по життю Уілла Сміта. Якщо він не грає в кіно - він співає, якщо він не співає - він грає в кіно. Людина мистецтва п'ять разів був номінований на премію "Золотий глобус" і два рази - на "Оскар". А в 2008 журнал "Forbes" назвав Уілла Сміта самим високооплачуваним актором року.

Крім того, в останнє десятиліття актор чимало часу приділяв продюсерським обов'язків, займаючись просуванням не тільки своїх, але і сторонніх цікавих проектів. У тому числі і тих, в яких задіяні діти – син Джейден і дочка Віллоу, розвитку кар'єр яких він всіляко сприяє. І в цьому, до речі, проявляється ще один талант Уілла – він зразковий батько, так і в цілому просто відмінний сім'янин. Його шлюб з актрисою Джадою Пінкетт вважається одним з найміцніших в Голлівуді, а дружні стосунки з Джейденом і Верби служать для багатьох прикладом.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В честь дня народження Уілла Сміта, пропонуємо вашій увазі підбірку з 10 кращих ролей актора:

Принц із Беверлі-Хіллз (1990-1996)
Погані хлопці (1995)
День незалежності (1996)
Люди в чорному (1997)
Алі (2001)
Правила знімання: Метод Хітча (2005)
В гонитві за щастям (2006)
Я – легенда (2007)
Сім життів (2008)
Загін самогубців (2016)

Портал "Знай.иа" раніше писав про актора: було страшно: Уілл Сміт влаштував екстрим на даху. Суть флешмобу полягає в тому, щоб станцювати під пісню канадського репера Дрейка "In My Feeling". Для того, щоб виконати "завдання" актор забрався на міст в Будапешті і вирішив влаштувати танці саме там. Весь процес він знімав на камеру за допомогою апарата.

"Знай.иа" також стало відомо: тато не повірить: син Уілла Сміта підірвав Instagram. Син відомого американського актора Уілла Сміта Джейден випустив власний музичний альбом. Для реклами нової платівки хлопець використовував дуже дивний спосіб.