Днями популярний український співак Олег Винник з розмахом відсвяткував День народження у Домінікані.

Олег Винник

Фото із відпочинку співак поділився на своїй сторінці у Instagram.

Також він опублікував відео з підписом "Домініканський спорт", де співак п’є кокосову воду прямо з горіха, присідає і бігає, використовуючи кокоси як обважнювачі.

Загалом Винник вельми надихнувся кокосами. Так, наприклад, він зняв окреме відео про нутрощі кокоса, розвінчавши міф про те, що в кокосі знаходиться молоко. Співак розколов кокос і показав, що в горісі знаходиться звичайна вода з солодкуватим смаком.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також він похвалився риболовлею у Атлантичному океані на катері. Для успішної риболовлі, переконує співак, необхідно пити ром.

"Пірати знали, що робили. Якщо хочеться, треба випити ром", - ділиться Винник.

Олег Винник також опублікував напівоголені фото з басейну. Шанувальниці в коментарях довго просили його показати торс, однак він не піддався на провокацію.

Також співак встиг покататися на квадрациклах і відвідав місцеві печери.

"Бомбастічно, сильно пахне бензином і пилу повний ніс", – ділиться враженнями від поїздки співак. Крім того, на відео він розмірковує про місцеві корів і зазначає, що вони не такі, як в Україні, тому у них немає ні молока, ні сиру.

Нагадаємо, Олег Винник народився 31 липня 1973 року в Черкаській області в маленькому селі Вербівка.

Олег Винник
Олег Винник

Український співак, музикант, поет-пісняр в дитинстві мріяв тільки про дві речі: гітара і мопед. Але так, як для села мопед був у той час занадто дорогим задоволенням, батьки обмежилися електрогітарою. З тих пір він її не випускав з рук – грав на шкільних концертах, на танцях у сільському клубі, брав участь у різних музичних конкурсах і фестивалях.


Як писав раніше Знай.ua, на четвертий кастинг шоу Х-фактор у якості учасників прийшли зірки українського шоу-бізнесу – група "Моторролла" з авторською піснею "8-й колір".

Олег Винник
Олег Винник


Також Знай.ua писав про те, що співак Олег Винник розповів про свої враження від проведеного майстер-класу для українських студентів.