Сергій Звєрєв-молодший дізнався справжню правду про іншу рідню в черговому випуску передачі "На самом деле", передає Politeka.

Раніше його біологічна мати Вікторія повідомила про те, що хлопчик народився в результаті її зв'язку з чоловіком подруги. Проте щось вона наполегливо приховувала. Саме тому вона відмовилася з'явитися в передачі. Але Сергій бажав познайомитися з татом.

"Просто хотів би подивитися очі", - заявив Звєрєв-молодший.

В цей раз в студії з'явилася Олена Шинкаренко, яка дружила з Вікторією. Саме з чоловіком цієї жінки, Андрієм, у неї стався інтим у новорічну ніч на початку 90-х. У свою чергу Олена вступила в зв'язок з Ігорем, чоловіком подруги. Але незабаром про все стало відомо. Причому, зізналися у всьому чоловіки, а не жінки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Андрій та Ігор дружать. Вони за пляшкою один одному покаялися. Тоді й дізналися дружини. Мій прийшов і каже: ось так. Ну, посиділи, поговорили. Дитячий сад не стали розводити. Ми вирішили це пережити", — розповіла Олена.

За словами жінки, якщо б Андрій знав, що у нього є син, він не дав би залишитися Сергію в дитячому будинку. Сама Олена хотіла б стати хрещеною Звєрєва-молодшого.

Однак Звєрєва-молодшого чекала погана новина. Андрій Шинкаренко помер 23 квітня 2010 року.

"Він хворів на цукровий діабет. Йому було 43 роки. Коли він захворів, він навіть не знав, що у нього цукровий діабет, він потім почав лікуватися. Але потім здався. Він вирішив, що йому не стало краще, тому перестав колоти по 5 уколів інсуліну в день. Він їв тортики. Потім ми ще прожили три роки, але розійшлися", - розповіла Олена.

У студії також з'явився Вадим Шинкаренко, передбачуваний брат Сергія. Між ними була проведена ДНК-експертиза. Однак її результати шокували Звєрєва-молодшого.

"Вірогідність того, що ви є братами, дорівнює нулю" заявив Дмитро Шепелєв.

Експерти зробили висновок, що мама Сергія багато в чому обдурила всіх.

Нагадаємо, син короля гламуру має намір залишити його без даху.

Раніше Знай.uа писав, що головний цирульник нарешті зізнався в любові до Баскова і Кіркорова.

Знай.ua писав, що Сергій Звєрєв оскандалився в аеропорту.