Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати свій офіс, похвалившись новими букетами улюблених білих троянд. Виявилося, все виглядає вкрай плачевно: букети довелося ставити у відро для сміття, на стінах для самомилування висять кілька фотографій артистки, а зелені дивани ніби давно поросли мохом. До всього цього Анастасія зробила зачіску Леголаса з "Володаря перснів" і доповнила образ масивними босоніжками.

"Сьогодні просто день білих троянд!🌺 Офіс пахне!", - похвалилася Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Хто-небудь написав вже про брудну голову???", "Квіти у відрах! Є вази для великих букетів", "Анастасія Рюріковна. Ви з цією зачіскою схожі на Маніяка з фільму Хелловін Майка Маерса😅", "Голову після дня народження дочки ще мабуть не мила)))))👏", "А, ну і тухлі, простигосподи. Змініть взуття, в цьому ну не можна ходити, нікому і ніколи.", "Леголас з "Володар перснів" 😂", "Ну тепер три дні буде квіти показувати, там ще й запасний букет стоїть....", "О Боже, знову ці буцефали😄😄😄", "Прочитала"офіс бухає".", "Народ скидаємося на меблі. Чекаю в приват🙏🐎💐📸💓", "Накидки з мексиканського тушкана на дивані і кріслах просто пісня 😆".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання знаменитість обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.