Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, знаменита своїми провокаційними фото в соцмережах, порадувала, а може і в черговий раз перелякала своїх підписників новими знімками в короткому одязі і без білизни.

Волочкова
Волочкова

На знімках чітко видно, що зірка фотографується без трусиків і бюстгальтера. Волочкова показала себе в ванній кімнаті і опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Так не хочеться на репетицію… Може дозволити собі вихідний?.." – підписана публікація.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коментарі від користувачів прима-балерина вирішила закрити. Мабуть, думка підписників її особливо не цікавить у такий бажаний вихідний.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Як раніше писав портал, буквально днями скандальна російська балерина Анастасія Волочкова відзначила 13-й день народження своєї дочки Аріадни. Привітати дівчинку зі святом приїхав її батько, бізнесмен Ігор Вдовін.

Балерина виклала спільний знімок з екс-чоловіком в свій Instagram і дала зрозуміти, що у неї відбулася переоцінка цінностей. Так, на фото Волочкова обіймає Вдовіна і тримає в руках букет квітів.

"Ігор був поруч зі мною кожну мить народження Аріші. І ми разом! Дорожу та бережу в душі. Думаю, Ігор, ти теж зробив переоцінку цінностей. Спасибі за цей день!", – підписала знімок Анастасія.

Як відомо, Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін одружилися 11 років тому. Але потім з'ясувалося, що розкішне весілля – просто спектакль, а насправді вони навіть не були розписані. Після цього пара розлучилася.

Також ми писали, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Раніше в інтерв'ю балерина розповідала, що причиною розлучення стало захоплення Вдовіна йогою (за чутками – привабливою інтсрукторшою з йоги). Також Волочкова скаржилася, що колишній чоловік позичив три мільйони доларів на розвиток бізнесу і нібито не повернув.

Нагадаємо, Волочкова розсунула ноги перед колишнім.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру і розтяжку.

Знай.uа писав, що епатажна російська балерина Анастасія Волочкова вирішила в черговий раз порадувати своїх шанувальників новим знімком.