Користувачі мережі знають про те, що сьогодні чимало уваги привертається до питання насилля в шоу-бізнесі, зокрема в зарубіжній культурі. Черговою жертвою скандалу стала акторка, зірка серіалу "Усі жінки – відьми" Алісса Мілано.

Як повідомило джерело USA Today, акторка потрапила в гучний скандал через те, що вона прийшла у Сенат США на слухання про сексуальні домагання у відвертому одязі.

акторка

Варто додати, що акторка прийшла на слухання щодо харасменту в підтримку американки доктора Крістін Блейз Форд.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Відомо, що Форд була першою, хто звинуватила кандидата до Верховного суду Бретта Кавано, якого на цю посаду просував сам президент США Дональд Трамп, у сексуальному домаганні.

Щире зізнання Форд вплинуло на те, що Алісса наважилась розповісти про те, що вона стала жертвою згвалтування 30 років тому – у 15-річному віці.

Повертаючись до зовнішнього вигляду акторки. Багато користувачів мережі вирішили, що сукня, яку одягнула Мілано, є вкрай відвертою та глибоке декольте є зовсім неприйнятним в контексті обставин.

Наприклад, одна з користувачок додала:

"Хто може сприймати Аліссу Мілано серйозно, якщо вона так одяглася на слухання? Як безсоромно демонструвати груди, які вивалюються?"

Водночас інший користувач додав:

"Це її право, проте наступного разу, краще обдумати. Це не Голлівуд, а секс не продається. Це ще одна причина, якої актори повинні дотримуватися на слуханні".

А що ви думаєте про рішення Алісси?

Нагадаємо, кінокомпанія Global Road Entertainment скасувала прем'єру драми "Місто брехні", головну роль в якій зіграв актор Джонні Депп. Рішення прийнято за місяць до виходу фільму на екрани. Про це пише ВВС.

Як повідомляв Znaj.ua, Джонні Депп - відомий голлівудський актор і співак подав до суду на видання The Sun, яке писало, що він б'є жінок. У матеріалі видання, зокрема, йшлося про його екс-дружини Ембер Херд. Адвокати Деппа заявляють, що все було навпаки і що це Ембер його била, передає ONLINE.UA з посиланням на The Mirror.

Також Znaj.ua писав про те, що гучна справа вбивства трьома сестрами свого батька 57-річного Михайла Хачатуряна набрало несподіваний поворот. Слідство з'ясувало нові подробиці справи.