Анджеліна Джолі – одна з найбажаніших красунь планети і раз у раз потрапляє в топ найвпливовіших жінок світу цього. Вона, незважаючи ні на що - скандали, розлучення, пересуди, залишається прекрасною жінкою, і з цим важко не погодитись.

Сьогоднішню Джолі знають всі, але мало хто знає, якою була і як починала свою кар'єру юна акторка.

Зірковий фотограф Шон Макколл опублікував невідомі кадри 16-річної Джолі, які зняві під час фотосесії в 1991 році.

На фотосесії ще зовсім юна Джолі постала в чарівному і загадковому образі, який заворожує сам лише порухом тіла і поглядом очей. Її очі уже тоді були здатні розповісти історію, яка захопить і поведе за собою.

Без сумніву, на цих фотографіях юна зірка виглядає неймовірно прекрасно - що не кажи, а привабливістю природа нагородила Анджеліну ще в такому юному віці. Однак кадри поза тим викликають двояке почуття - чи не занадто відверто для 16-річної дівчини?

Пропонуємо вам насолодитись переглядом і знайти відповідь на це запитання.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, голлівудська актриса Анджеліна Джолі вразила образом для нового фільму. Вона стала схожа на даму вікторіанської епохи, до того ж змінила колір волосся і стала білявкою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Джолі та Пітта виросла копією батька і перетворилася на хлопчика.

Також "Знай.ua" писав, зарубіжні видання повідомляють про таємне одруження голлівудської зірки Анджеліни Джолі.