Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Знаменитість часто демонструє спортивну фігуру, рекламуючи власний бренд спортивного одягу. Так, дівчина виклала дуже відвертий кадр в короткому топі і лосинах і закликала кожного вірити в себе.

"Мотивуючий понеділок в моїй
@cheri_fit 💪🏼🏋🏻♀️🙌🏼 Вірте в себе, візьміть на себе свої проблеми, викопайте себе всередині себе, щоб перемогти страхи. Ніколи не дозволяйте нікому вас підводити. Рухайтеся вперед. - Шанталь Сазерленд", - помудрувала Чері. За 17 годин фото набрало понад 138 тис. лайків, а фанати залишилися в захваті від побаченого.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.