Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно співачка приїхала до Києва, щоб виступити на ювілейному шоу телеканалу "Інтер". Так, артистка поділилася яскравим селфі з дуже красивим макіяжем.

"Добраніч", - лаконічно підписала кадр Лобода. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Шикарна", "Зайчик😍💔", "Крута толстовка 😍😘", "💋ви дуже гарна💗💕💋💖", "Який вогонь🔥🔥🔥🔥", "Моя ж ти риба 💝💋", "Очі чудово нафарбовані", "І як з таким красивим макіяжем реглан потім знімати, що б не замастити випадково нічого?😉😊💗".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.