Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід удостоїлась щедрого компліменту від авторитетного журналу мод Vogue. Видання назвало модель "Мерилін Монро мілленіалів".

Белла Хадід з'явилася на гала-вечері фонду "Оголені серця" в Парижі у сукні, яка схожа на одне із плать Мерилін Монро, в якому вона з'явилась у фільму "Джентльмени віддають перевагу блондинкам" та заспівала свою знамениту пісню " Діаманти - найкращі друзі дівчат".

Плаття з осінньої колекції Jean Paul Gaultier аж 2006 року, яке вибрала для виходу у світ Белла Хадід, дійсно нагадує знамениту сукню Мерилін.

Та при всій любові до Белли Хадід таке порівняння з Мерилін Монро трохи передчасне. Треба почекати, хоча б поки Белла не з'явиться в сукні, схожій на біле плаття Монро з "Сверблячки сьомого року".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зазначимо, Белла народилася в Лос-Анджелесі в родині батька-мультимільйонера, а її мати також в минулому була моделлю. Також у неї є старша сестра Джіджі Хадід, яка також є ангелом Victoria's Secret.

Белла Хадід стежить за своєю фігурою, активно займається спортом і не соромиться показувати свої форми. Вона часто робить селфі в купальниках та нижній білизні, а то й без неї, і такі фото набирають величезну кількість лайків і захоплених коментарів в соціальних мережах.

Нагадаємо, Белла і Джіджі Хадід з'явилися разом на вечері BoF500 в рамках Тижня моди в Нью-Йорку. Для червоної доріжки сестри обрали відверті вбрання, чим відразу ж схвилювали всіх шанувальників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком, на якому постала оголеною але в капелюшку.

Також "Знай.ua" писав, Белла Хадід оголилася на пляжі заради мексиканського видання культогового журналу Vogue.