Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже пікантним фото в купальнику. Так, знаменитість вирушила на відпочинок у Маямі. Дівчина показала розкішне тіло, засвітивши пишні стегна і тонку талію.

"⚡️☁️", - натякнула на погодні умови Дженнер. За 14 годин відвертий кадр зібрав цілих 5 млн. лайків, а фанати залишилися в захваті. Багато хто почав розхвалювати купальник і тіло дівчини. Знайшлися й ті, хто звинуватив Кайлі в фотошопі, адже в житті вона виглядає не такою стрункою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.