Популярна співачка Настя Каменських поділилася з шанувальниками новою фотографією з відпочинку у Сполучених Штатах Америки.

Новий знімок співачка опублікувала у своєму Instagram 3 жовтня. На знімку, зробленому на пляжі в Маямі, зірка насолоджується відпочинком на березі океану в червоному купальнику.

"Коли ти абсолютно щаслива", — підписала знімок зірка англійською мовою.

Багатьом фанатам таке фото довелося по душі.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Якщо б я там був біля тебе, я б був absolutely happy", "Яка ж шикарна", "Відмінний вид ніби на тлі льодовика :)", - писали люди в коментарях.

При цьому деякі розгледіли в фото натяк на недосконалості у фігурі співачки.

"Бегемотик", "Ти тільки що з'їла дуже смачний ТОРТИК??", — жартували користувачі.

Крім того, деякі шанувальники не могли не згадати під постом Насті її колегу і передбачуваного коханого — Потапа.

"Щаслива з Потапом", "Можна вважати за визнання? Абсолютно щаслива в Америці з Льошею (справжнє ім'я Потапа — ред.). Ахахаха. Викликайте мені швидку".

Раніше ми писали, що відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий під ім'ям Потап, публікує на своїй сторінці в Instagram фотографії з сонячного Маямі, що в американському штаті Флорида. Тим часом фото з цього місця демонструє і його колега по сцені Настя Каменських, яка нещодавно презентувала свою першу пісню іспанською мовою.

Також ми писали, що Настя Каменських випустила відеокліп на композицію "Peligroso", що в перекладі з іспанської означає "небезпечна". У своєму Instagram Настя показала, як підкорює США.

Для NK це особлива композиція. Насамперед, це перша пісня іспанською, також, це перша робота Каменських, представлена на американському континенті.

Нагадаємо, Каменських жорстко спалилась на плагіаті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Каменських перебралася в США і заспівала іспанською.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап і Настя запалюють в Майамі, подалі від очей українських шанувальників.