Майкл Джексон завжди мріяв зіграти першого чорношкірого Джеймса Бонда. Він ще у 80-тих намагався переконати голлівудських режисерів взяти його на роль, але все безуспішно.

Про це у своїй автобіографії розповів голлівудський агент і бізнесмен Майкл Овітц, творець Creative Artists Agency.

Агент і його колега, Рон Мейер, з усіх сил намагалися серйозно поставитися до ідеї Джексона після того, як чорний капелюх співака впала в тарілку з закускою гуакамоле. Майкл Джексон залишився незворушним і продовжив розмову в брудному капелюсі.

"Потім це гуакамоле, весь цей час "висіло" на капелюсі, відвалилося, і Рон втратив контроль над собою. Я теж розсміявся, і Майкл вийшов. Я знайшов його і 15 хвилин пояснював, що ми не сміялися над ним. Нарешті обличчя Майкла прояснилося. Він сказав: "Добре, Овітц, добре. Але я хочу зіграти Джеймса Бонда". Я пишаюся, що не розсміявся тоді ще раз".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Раніше повідомлялося, що друга за величиною в світі звукозаписна компанія Sony Music, яка володіє правами на альбоми Майкла Джексона, зізналася в підробці декількох пісень легендарного поп-виконавця. В ході судового розгляду компанія нібито зізналася, що партії в трьох піснях посмертного альбому Джексона "Michael" виконав інший вокаліст. Про це повідомляє EDM.com.

Композиції "Monster", "Keep Your Head Up" і "Breaking News" співає інший вокаліст. Однак вердикт у справі поки не винесли. Повідомляється, що засідання суду у справі проти Sony Music і The Jackson Estate (компанія, що володіє рекламними правами Джексона) відбулося 23 серпня.

Першою на компанію подала в суд прихильниця музиканта Віра Сєрова. Вона звинуватила компанію в тому, що купувала диск з піснями одного музиканта, а отримала – з композиціями іншого. Дівчина за підтримки незалежних експертів заявила про підробку вокалу на пластинці "Michael".

Нагадаємо, дивовижні факти про Вітні Х'юстон.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як світові зірки привітали короля поп-музики з його 60-річчям.

Також "Знай.ua" писав, через 40 років агент ЦРУ зізнався у вбивстві Боба Марлі.