Британська кінозірка Кейт Вінслет відзначає день народження 5 жовтня. Сьогодні оскароносній акторці виповнилося 43 роки.

Кінематографічна біографія Кейт Вінслет почалася в 1991 році, коли їй заледве виповнилося 16 років. Спочатку вона знімалася в невеликих ролях різних телесеріалів. Один з них – "Темну пору року" – був науково-фантастичний. Але справжній дебют актриси відбувся в трилері "Небесні створення" в 1994 році. Вінслет зіграла Джульєт Х'юм – юну вбивцю матері своєї подруги Полін Паркер, яка підозрювала між дівчатами гомосексуальний зв'язок.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Вдалими виявилися і наступні дві картини, що вийшли в 1996 році. Це мелодрама "Джуд", знята за останнім твором Томаса Харді, і стрічка "Гамлет" Кеннета Брана. Режисер запросив Вінслет на роль Офелії. Фільм Брана мав чималий успіх, але він зник поряд з тим оглушливим успіхом, який обрушився на артистку після виходу "Титаніка" Джеймса Кемерона.

Кейт Вінслет прокинулася зіркою Голлівуду, ім'я якої було відомо у всьому світі. Разом з нею у фільмі-катастрофі, який отримав 11 премій "Оскар", знявся Леонардо Ді Капріо. Після виходу "Титаніка" актриса другий раз була номінована на найпрестижнішу премію. З цього моменту Вінслет отримала можливість вибирати проекти, в яких вона бажає брати участь.

В 2016 році Кейт була номінована на "Оскар", "Золотий глобус" і премію "BAFTA" за другорядну роль Джоани Хоффман в байопіку "Стів Джобс". Дві останні премії актриса виграла.

Нагадаємо, зірка Титаніка закликала дівчат не соромитися пишних форм.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Кейт Вінслет змінила кінцівку Титаніка.

Також портал "Знай.uа" публікував маловідомі факти про Титаніку, які намагалися приховати.