Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. На цей раз знаменитість показала перший трейлер до фільму "Ласкаво просимо додому". Так, дівчина виконає головну жіночу роль, а от її чоловіком стане відомий актор Аарон Пол. За сценарієм, молодята на вихідні орендують заміський будинок і незабаром виявляють, що стали жертвами підступного плану домовласника.

"Нарешті! З'явився трейлер "Ласкаво просимо додому!".Не можу дочекатися, коли ви вже побачите, що @glassofwhiskey і я для вас приготували!", - поділилася радісною новиною Ратаковскі. За 18 годин ролик набрав 173 тис. переглядів, а фанати почали розписувати, як сильно чекають прем'єри.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина понежилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.