Зірки "Ліги сміху" зоряна команда "Тріо різні і ведуча" здивували шанувальників новим відео в Instagram. І це не ролик з виступу дівчат на сцені, а зйомка для глянцевого журналу Pink. Учасниці команди, хоч і такі різні, але кожна з них продемонструвала свою справжню красу. Дівчата знялися для жовтневого номера глянцю.

"Як складно вийти із зони комфорту. Це ж треба ризикнути, це треба злякатися, а потім разом з цим страхом ще й робити задумане. Так вийшло у нас на фотосесії для Pink. Нам сказали: «Час показати, що краса – різна». Ми почули знайомі слова і погодилися. Коротше, ми ризикнули, а тепер твоя черга!", - йдеться у підписі до відео.

У свою чергу, на сторінці журналу в Instagram також з'явилася спокуслива фотографія дівчат у спідній білизні.

"Вийти із зони комфорту – челлендж для сміливих! Саме так і вийшло з "Трио разные и ведущая" у нас на фотосесії для жовтневого номера. Нашою метою було показати, що краса буває дуже різною. Тепер настала твоя черга ризикнути!", - йдеться у підписі до фото. Також журнал оголосив конкурс для своїх читачок, про який можна дізнатися на сторінці видання.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Треба сказати, що фотосесія молодих гумористок вийшла дуже розкутою і навіть еротичною. Найяскравіші моменти цього фотосету користувачі можуть побачити на опублікованому відео.

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото у компанії учасниць гумористичного колективу "Трио разные и ведущая".

Знімок співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram. "Сьогодні літній кубок Ліги сміху! Я виступала з неймовірно крутими дівчатками "Трио разные и ведущая"! Не пропустіть сьогоднішній випуск буде круто", - написала Надя Дорофєєва в підписі до світлини.

Нагадаємо, зірка "Голосу країни" і "Ліги сміху" залишився без роботи в Україні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва дала себе "спробувати" всій Лізі Сміху.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Кравець прийшла на "Лігу сміху" у вбранні за сотні доларів.