Ні для кого не секрет, що барбадоська співачка Ріанна має схильність до повноти. Шанувальники не раз відпускали колючі коментарі щодо фігури співачки, але схоже її все влаштовувало. Незважаючи на зайву вагу Ріанна ніколи не соромилася виходити на сцену або світські заходи у відвертих вбраннях, які лише підкреслювали проблеми з вагою.

Але, судячи з останніх фото на сторінці Ріанни в Instagram, співачка все-таки взяла себе в руки і схудла. Зміни фігури зірка не перестає демонструвати на публіці. Так, в цей раз на світський захід зірка прийшла у дивному, але цікавому вбранні, яке тільки підкреслило схудлу фігуру співачки.

На сторінці Ріанни з'явилися нові фотографії з вечірки, на яких вона позує в білому платті-комбінезоні з мереживом. Образ співачка доповнила стильною укладкою, масивними сережками з камінням і білими босоніжки на шпильці. Треба сказати, що папарацці не обійшли увагою Ріанну і фотографували її в різних позах, а вона й рада – всіляко позуючи на камери.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нещодавно Ріанна продемонструвала своє схуднення на молодіжній вечірці. На тусовку співачка прийшла в приталеному яскравому вбранні. Веселі фотографії з заходу співачка оприлюднила у своєму аккаунті, чим дуже порадувала шанувальників.

Так, на своїй сторінці в Instagram Ріанна опублікувала ряд знімків в яскравій сукні-комбінації на тонких бретельках від бренду Cushnie. В якості аксесуарів вона вибрала прикраси від Chopard. Шанувальники звернули увагу на те, що Ріанна виглядає карколомно – співачка явно схудла і не соромиться зайвий раз це підкреслити.

Нагадаємо, колишній Ріанни полетів за грати прямо з концерту.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ріанна кудись поділа брови, фанати дивуються.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ріанна змінила голову.