Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, розповіла шанувальникам, як вона любить коней, а заодно і показала фото з кінного клубу. Відповідні фотографії зірка опублікувала у своєму Instagram.

"Обожнюю коней з дитинства... Можу годину стояти поруч і просто розмовляти, адже вірю – ці істоти відчувають набагато більше, ніж люди! Я навіть придумала собі енергетичну терапію – час від часу вибиратися за місто і проводити час в кінному клубі. Друзі, мої відчуття потім неможливо описати словами! Як вважаєте, чи добре працює така терапія? А Ви самі колись пробували так робити?", - написала Злата в підписі до фото.

Варто відзначити, що для заміської прогулянки в кінному клубі українська зірка вибрала по-осінньому теплий і затишний образ. На фото Злата Огневич позує в білій майці, поверх якої одягла ніжно-блакитний теплий светр. На голові зірки красується стильний сірий капелюх. Також не можна не помітити нюдовий макіяж з чорними стрілками на очах і гарну укладку волосся.

Шанувальники не залишилися байдужими до ніжного образу співачки та її кінної терапії і почали писати компліменти. Також в коментарях фолловери відповідали на питання Злати, які вона ставить у своїй публікації.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Красива, мила, ніжна така світла дівчина, фото з конячкой супер", "Я теж люблю коней! А ви краса неймовірна, вам йде ковбойський стиль!", "У коней неймовірна енергетика. Помічаю за собою, що поруч з ними всі хвилювання і проблеми відходять на другий план", "Чудова фотосесія вийшла. В принципі будь-який пейзаж з тобою є красивим, де б ти не була", "Неймовірної краси фотосесія! Улюблена красотуля!", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, Злата Огневич запалила в самому популярному шоу України.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич збудила все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.